Thursday, April 30, 2015

Groapa de gunoi de la Navodari si tactica de lupta nr 1

     In  acest document voi prezenta o tactica de lupta ce poate fi folosita pe ultima suta de metri pentru a atrage atentie opiniei publice pe plan  international despre problema de la Navodari si in acelasi timp sa-i facem pe alegatorii lui Barack Obama si Angela Merkel sa vada si sa constientizeze in ce fel groapa de gunoi de la Navodari va afecta atat interesele economice ale statului german in regiuni cat si cele ale sanatatii cetatenilor amerciani de la baza NATO din Kongalniceanu.

     Avand in vedere gravitatea situatiei si timpul foarte scurt care a ramas pana cand decizia de la CEDO va putea fi pusa in aplicare, consider ca problema trebuie prezentata in alta parte decat in Romania si de o anumita maniera incat stiinta digitala s-o poata aduce intr-un timp cat mai scurt si la un numar cat mai mare de alegatori ai lui Barack Obama si Angela Merkel.


Din aceste motive, am luat initiativa de a face cele necesare ca oficiali de la Berlin si Casa Alba sa stie despre ceea ce se intampla. In urmatorul document voi prezenta pas cu pas ce am facut si care deja a surprins un numar relativ mare de persoane din Statele Unite, dar aceasta nu este tot deoarece avand  in vedere ca
Hillary Clinton si profesionistii care lucreaza pentru ea monotoriseaza ceea ce este publicat atat pe site-uri ai democratilor cat si pe platforme de new media denumite Clinton Global Initiative ce este dat de acest link   https://www.facebook.com/clintonglobalinitiative , atunci problema poate ajunge in atentia doamnei Hillary Clinton in cateva minute.

Avand in vedere ca lucrurile trebuie sa fie prezentate in acelasi timp si la Berlin intr-o anumita faza a acestor actiuni de informare si de constientizare:

VOM AVEA NEVOIE DE SPRIJIN A UNOR GRUPURI DE VOLUNTARI SI ONG-uri

In ce fel aceste grupuri de voluntari vor putea sa ajute la aceaste actiuni:


1) La o anumita data ce vor fi anuntati voluntari din toate tara vor putea sa vine pe litoral  si sa contribuie la ceea ce va fi facut.

Cu aceasta ocazia  cei care scriu bine limba engleza si cea germana vor putea sa ajuta la realizare unor continuari ce vor fi publicate atat in Germania, cat si in State Unite.



2) Ca sa putem face continuturi sa fie dinamice vom realiza anumite lucruri ce tin de grafica, webdesign, IT and Communications, animatia 3D, arta fotografica, prezentari de Powerpoint , podcast-uri , etc.


3) Tinand cont ca aceasta actiune include printre altele  si  publicarea unei carti cu o serie de oportunitati de afaceri care aduc profit mare in scurt timp fara sa consume resurse sau sa polueze si care vor fi realizate in Germania, Austria si Romania, atunci vom avea nevoie si de alti voluntari  care cred ca pe viitor are putea sa faca o cariera in activitatea de copywriter, publisher, atat ca autor cat si producator utilizand limba romana, engleza si germana. Cu aceasta ocazie pot sa aduc o contributie la aceasta carte.

4) Avand  in vedere interesele pe care astfel de actiuni vor trezi la nivel international, va fi nevoie de tineri care au abilititati de comunicare si marketing deoasebite si de sprijin unor ONG-uri pentru a-i indruma si coordona in vederea atingerilor unor obiective ce vor fi stabilite.

Dupa ce voi prezenta mai multe informatii despre astfel de actiuni voi aduce intr-un document separat o serie de avantage pe care ONG-urile, companiile si voluntarii care vor sprijini astfel de actiuni le vor avea. Pana atunci nu trebuie sa uitati ca datorita felului in care lucrurile vor fi facute, vor veni la Constanta si la Navodari un numar foarte mare de voluntari din strainatate si cu aceasta ocazie, turismul va avea de castigat mai ales in lunile august si septembrie.

Pana atunci, ca sa-i putem surprinde in mod placut pe cei care vor veni din diverse tari sa sprijine Romania intr-o astfel de actiune, va fi nevoie sa cream produse turistice de un anumit fel care vor fi combinate cu o serie de alte programe pe care deja diverse ONG-uri din Constanta le fac.

La final acestui document va spun urmatorarele:

Avand in vedere interesele pe care un astfel de subiect a trezit prin gravitatea problemei legate de groapa de gunoi toxic de la Navodari, intr-un alt document voi prezenta mai multe amanunte despre acest lucru si felul in care interese Germaniei poate fi afectate din cauza acelei gropi de gunoi de la Navodari si ce vom face pentru a informa pe alegatorii din Statele Unite de fapt ca cetateni lor de la baza NATO din Romania se vor afla in curand intr-un mare pericol.

Titlul se va numi:

""CETATENII AMERICANI DINTR-O BAZA NATO DIN ROMANIA SE VOR AFLA IN CURAND INTR-UN MARE PERICOL"

Voi reveni cu mai multe informatii. Pentru cei care stiu limba germana ii pot lasa aici profilul de FaceBook al celor de la Green Pace din Germania:

https://www.facebook.com/greenpeace.de

https://www.facebook.com/thenatureconservancy?fref=pb&hc_location=profile_browser 730 000  de like

https://www.facebook.com/clintonglobalinitiative Clinton global initaitive   113 000  de like

https://www.facebook.com/ClintonFoundation

https://www.facebook.com/European.Environment.Agency?fref=ts european environment agency


Aici avem profilul de FaceBook celor de la Green Peace SUA

https://www.facebook.com/greenpeaceusa 350 000 de like

Green Peace International

https://www.facebook.com/greenpeace.international?fref=pb&hc_location=profile_browser

No comments:

Post a Comment